250 денари за 100 грама, а 800 денари за половина кило.Рецензии за глината има пишувано во Омилени продукти на месецот, има неколку задоволни фемини.Јас уште не сум ја пробала оти денес ја купив ама за извесен период ќе пишам како сум задоволна, сакам да ја тестирам некое време. http://www.sinauma.mk/ Еве ја и официјалната страна на производот.Го пишува и бројот на човекот, ако си заинтересирана јави му се и договорете се.
Не можев да спијам додека не ги земав несесерите Моментално ги тестирам геловите за лице на Балеа завршив со зелената колекција сега оваа е на ред.
- Две чаши за чај розева и плава за мене и за либето - домашни влечки - пижами - за либето комплет боксерки и маица
Вчера си купив крема лице Лореал Трипл Актив зелената, крема за раце од лаванда на Балеа, двобојното руменило на Флормар p115, неколку лакови за нокти, преубава пролетна марама со пеперутки , маска од Џамбо, маска за спиење од Џамбо и неколку ситници за дома.Купив и вратоврска, манжетни, паричник и украсно пенкало за подарок.
WMF Прибор за јадење за 12 особи. WMF Сет тенџериња. WMF Сет тави. WMF Сет лажичиња за експресо. WMF Сет за салата. WMF Мелач за бибер. Благичко. Долен веш, пуловер и наочари за сонце.