Pidzamite gi kupiv vo Struzanka,za prv pat kaj niv,pa ke vidam kako ke se pokazat. imase mn.slatki modeli,golem izbor,a i 100% pamuk se.Osven ovie imase i mini mouse dezen,preslatki bea i tie,imase i so macinja i so cvetovi,srcinja i mn.drugi.Ovie konkretno bea 700 den.,a opsto site se dvizea od 550-900(podebeli,plisani). Toa e kiselo mleko organsko od soja,prevkusni se.Od Biona gi nabaviv,no gi nema sekogas.Jas im ostaviv broj i me pobaraa na telefon koga mi gi donesoa.Ako gi nema momentalno moze da se poracaat vo prodavnicata.A toa tretoto e namaz za leb,prevkusen e.I toj e isto taka organski i e od Biona.Za cena tocno neznam tatko mi bese da gi podigne i plati.
Ах жени ја зголемивте продажбата на МејбилајнДм треба да е благодарен на форумовОдам вечерва во Дм Џамбо свретев 5 круга маскарава никаде ја нема,ја прашав продавачката ми вели на каса само уште две има и јас летнавЕдвај чекам утре да ја пробам,го земав и сетот Гарниер и искрено оваа мицерална ми е подобра од Лореал.
Мицеларна вода Nivea 3 in 1 Антиперспирант ролон Nivea fresh natural Маска за лице Nivea peel off Испробани производи кои не би ги менувала