До папук е блузава,и не се толку широки како што излгедаат блузиве,незнам зашто така испадна овие ги најдов на попуст,по 100 денари беа. Фармеркиве со висок струк се,не се гледаат убаво на сликава..еве линк,само исто до папук се,незнам неможам да ги најдам баш .. http://www.pullandbear.com/mk/en/woman/jeans/basic-jeggings-with-ripped-knees-c29022p5350865.html И конечно..
Во моменти на слабост правам глупости кои и не се баш евтини. Го потфатив и сетот на Clinique за комбинирана кожа, ама помеѓу парфемов и колекцијата, сепак не можев да му одолеам на Џими.
Маска за коса Генера со чисто кокосово масло во наводници ( ама убава ми ја прави косата , само какво чисто масло бе за 115 денари, друг нека лажат ) и дневен и ноќен крем од Афродита со невен.
Дечко ми ме почасти со крема afrodita, гел лак deborah и сенка artdeco за 8ми март, а јас вчера си се почастив со кармин seventeen кој одамна го меркав па го немаше... И поклон за мајката на дечко ми
Сукњанава од Мана и лак Голден роуз и за мајка ми поклон за 8ми март марама од Miss spice и цвет розев гербер
Koja dolzina odprilika ti e suknjata na tebe?Jas ja vidov na stranata nivna na fb i mn.mi se dopadna,no ne bi sakala da e pod kolena.Jas sum povisoka pa bi ja kupila ako e nad kolena dolzinata. So zdravje da si ja nosis.
@mirandaa прилично долга е.Јас сум 170 па мене ми е нешто под колена.Ако ја носам вечер во град ке стаам слика у Модни критики па ке видиш до кај ми е .
2 пара фармерки,2 маички,еден пар пролетни чевли,моливче за очи и моливче за уста Аура,маскара Мејбелајн,ланче. А излегов хеланки да барам