Се извинувам за благо огромните слики, тоа беше се` што можев да најдам. И двете благодарение на брзите и исцрпни одговори на @Mishela
Гел за туширање Нивеа од мама , парфемче од тато,крема за лице и туш, сет Beyonce за поклон го нема на сликата
Машина за садови Делимано убавини Најголемата убавина Делициа Вок тава ДМ го оптеретив со лајт пудрички, за младешка кожа ко за мене И по совет на мојата напрекрасна колешка четки за мене и мажулето Се домаќински работи, покрај редовниот шопинг за храна и пиење, си купив конечно корпа за веш и патосница за пред врата Проект како да потрошиш 500 евра за пола саат, успешен
Predobra e bojata !! So zdravje da si go koristis. Za kolku dena ti stigna? I tocno preku koja strana go poraca?Sakav i jas da go poracam denovive,zatoa sto niz prodavnicive retko se naoga vakva nijansa,odnosno voopsto ja nema.
Благодарам па ми стигна за околу 2ипол недели , инаку од ибеј го порачав. Да стварно и јас неможев да најдам ваква нијанса , гледам дека овие кармини се користени во Америка (гледам на јутјуб) а овде во Европа мислам дека ги нема , таму во Америка се џабе по 1 долар се продаваат , јас го земав околу 6 евра ама па супер е за таа цена сега чекам Ravin raisin да ми стигне , па нареден за порачка ми е cherry bomb http://www.ebay.com/itm/22166852527...49&var=520521541309&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT