Бордо кошула,шампон,бебешки сапунчиња и розев новчаник (sorry devojki nekogas me mrzi da slikam i da prefrluvam sliki)
Прв пат ставив вчера уште не знам како ќе се покаже, за комбинирана кожа е, дава некоја свежина кога ќе ја ставиш, брзо се впива
Мало освежување и на декоративната козметика: два кармина, руменило, две лакчиња во пастелни бои и мини палета од 5 сенки.
Не ги порачав од страна, од Америка ги купив ама зашто не ми ги собираше во куфер ми ги пратија по пошта да ми стигнат на домашна адреса. Благодарам да си купиш поубави. Ако не се лажам Хантер има во Скопје во некоја од продавнициве за обувки, и не се драстично многу поскапи него од Америка.
Нешто локално и од интернет што допрва треба да стигне: LA Girl pro concealer W7 In the night eyeshadow palette
10 заштитни фолии за мобилен, Pioner слушалки за мобилен, Tudors тегет кошула за дечко ми. Авон: Luxe - Runaway plum, кармин. Двослоен спреј еликсир за коса, со 5 скапоцени масла - макадамија, семе од камелија, семе од грозје, бадем и марула (не се плакне). Parisian chic limited edition - парфем.
Spoiler ахх goals кошула блуза кафеаво розева 2 течни пудри од римел green tea face scrub julep face mask ac/dc блуза и 2 концерт двд инк micron pen блузиче на прерамки кожна боја слушалки конечнооо 2 недели без слушалки поминав, жива сум