Се надевам ќе споделиш мислење за серумот во соодветната тема, баш ми падна во очи во тековниот каталог, ама уште имам од тој на Балеа па не го порачав. Го проба ли сунѓерчето? Јас го порачав ама уште ми нема стасано, а ептен сум нетрпелива да го пробам.
@sesilija за серумот ќе пишам секако, мада го имам пробано од тестер неколку пати и ми се свиѓаше али не е исто да го користиш континуирано одреден период. А сунѓерчето уште не сум го пробала, тек денес ми стигнаа производиве па едвај чекам прилика за да го пробам.
Балеа маслен гел-балзам за туширање за многу сува кожа. 400 мл е, 189 ден. многу убаво, чисто, свежо мириса, густо е и прекрасно, не треба после капење да ставам млеко за тело
Се шегувам мила, не е моја слика тоа. Ја начекав на нет и ми излгедаше адекватна па ја симнав. Иначе профи патика , и женски има вакви исти.
@Prijatelot епа убаво шегувај се со мене .. не ми текна дека е од нет .. не обозавам многу многу орифинали
Malce odmor od fax i pak na shopping. Maicka i dolga suknja od Mango. I uste edna maicka i bluza od Sprinfield.