Мене ми е убава и ја користам одамна ама и немам проблематична кожа така да ок ми е, инаку се мислам од Хаушка да ја пробам наредно колку да сменам... 1800 ден. мислам дека е.. многу ми ја фалат и плус дека органска козметика али ќе видам што како... а и многу зависи и од типот на кожа каква пудра ќе си одбереш..
Во Дм имаше промоција 170 ден лабелово и гратис моливче за уста исто на Мелем убава виолетова боја уште не сум го пробала,Дермогал лосион за лице.
1. Карирана кошула од теранова 2. Светло плави фармерки со висок струк 3. Маскара Super Extended Winged Out - Авон 4. Тоалетна вода Pur Blanca Charm - Авон 5. Комплет од лосион, рол он и парфем Avon Cherish 6. 2 во 1 шампон и балсам за сите типови коса - Авон 7. Зацврстувачки и потхранувачки дневен крем со 3Ф 20 Nutra effects - Авон 8. Два лакови за нокти, темно црвен и светло розов.
Јас се подновив уште времево да се разубави. Фустанче бело-цветно Сукна корална боја Две блузи Балетанки
-Алуминиумски калапчиња за ролат -Шнола за коса -Чаша за чај -Маркери -Тефтерче -Длабок сад за грицки -Постоле за кармини -Тортиљи - Килимче за вежбање