Essence сјај за усни, Essence кармин, Catrice коректор, преубава бохо кошула од Waikiki и голема украсна шнола.
Make up for ever od Grcija gi kupuvas taka? Ako mozes da mi kazes kade tocno ,vo koja prodavnica gi ima? Citav za nivnite sminki,odlicni se,pa bi sakala nesto da si nabavam. Ti kako si zadovolna od istite ? Fala
@mirandaa , да од Грција ги земам , поточно од Сефора продавниците , има скоро секаде во Грција , во Солун имаш од козметикава имам користено пудра исто за мрсно лице но се вика Velvet matte што не ми се допадна , и нијансата не ја погодив и некако многу брашнаста ми беше , додека оваа сега што ја земав е мноогу добра , нешто ко Естето што ја користам но на слики многу подобро испаѓа како фотошопирано лицето. Исто плус е што има мн нијанси. Имам и кармин од оваа козметика дреч розев што исто е многу добар. Маскарава ми ја дадоа поклон од истава марка (ако земеш нешто над 30 евра даваат маскара подарок ) Инаку пудрава чини 43 евра , но јас со попуст ја земав 32
2 sjaja za usta 1 ovosno labelo za usta od jagoda i sampon za kosa od kamilica i aloe samo tie od Avon