Mislam deka go nema kaj nas,barem jas ne sum go zabelezala.Od grcija go zemav, vo Cosmos. Mn.e dobar,go preporacuvam.
www.cherryculture.com нема некој многу голем избор доста работи ги нема што ги бендисав но има попуст 30 % ...
ловемме , за карминиве на nyx , од матот слабо нијанси имаат некако , еве јас ги барам нијансите Indie flick i hippie chick но ги нема , само на ибеј ги најдов за цена од околу 7-8 евра заедно со се шипингот. Ако ги најдеш баш кажи ми јас досега производи на nyx имам порачувано од ибеј и досега се ми има стигнато
Пишува за 7-14 дена. Сварно има одредени убави работи ... @koritsaki да. многу работи нема и јас ја барам таа првата нијанса што ја пиша... Нека помине попустот па може ќе има нови нијанси... Јас и мат тие течните кармини планирав да ги нарачам и по некоја палета сенки ама ете ги нема. А јас секогаш скоро купувам мат кармини,но овој пат од понудените никоја не ме бендиса а од др имаше повеќе нијанси па ајде реков да нарачам еден може после ќе ми биде криво
Кончено почнав малце да мислам на матурата и излегов и купив фустан, црн долг - сирена - со чипка и плик со чипка. Уште мали детаљи и скроз спремна ќе бидам за матура. Покрај то зедов и краток, црвен фустан, нова пудра и крем за лице.