Nekolku maicki,sandali ... Tesen crn fustan do kolena na Guess.Za na svadba mi e . Kosula i nekolku sitnici od dm ...
Кошулата од првата слика и палтото од втората. И иста ваква бела. Два прслука, една маичка за вежбање, 6 пара гаќички и чорапи и никогаш не сум била посреќна за чорапи. Ме мрзи и нив да ги барам на слика.
Патики, прв пат за мене после 10 години Балетанки, здолниште, градник, гаќички кујнски крпи, еден куп чорапи.
Converse ранец за син ми (ветен беше за една петка по хемија) Springfield фармерки исто за син ми. Но, исто ко за мене да сум си купила, таква радост. Дури јас се радувам повеќе од него. За мене течна пудра True match -L'orelal која одеше со отстранувач на шминка гратис. Yogi Tea - Throat comfort-а мене на спиење ме тера. Којзнае што треви ставаат во нив.
овие фармерки од колекцијата на adam levine ги гледав на интернет и не бев сигурна дали ќе стојат ниско или високо како на сликава, и сега пред неколку дена во пордавница ги најдов и ги пробав, преубаво стојат и квалитетни се бојата многу ми се допаѓа