Балеа Aqua серум, Балеа спреј лосион за тело, 24-часовна крема за лице Афродита Hydra Thermal (нормална до комбинирана кожа), лабело Еуцерин, серум за лице Dr.Scheller, обетки и чанта од Parfois, кошулка од Бершка и ремен од Мassimo.
@danichap женска ти домчево планираш изгледа мини палата да го направиш, свака част. Јас сум мирна леси последнава недела две само храна купувам. Денес кило авокадо, кило слаток компир и лимета, цедевита лимон од најголемите кеси, по 200 грама бадеми, индиски ореви, фстаци и ореви и за мајка една нутела од средните да заблажи душа, само тоа и може да го јаде
Ташна - камел боја Балетанки во иста боја како ташната, непланирана комбинација Бледо розе блуза на 3/4 ракави Крем блуза на кратки ракави И многу печати од нотар и суд, кои буквално ме соголеа со пари
-Оксфордки. -Ниски чорапчиња. -Цветен градник. -Крема за тело. -Антиперспирант. И за по дома,пржена пченка, шунка, кашкавал и топено сирење.
Neznam dali ima od mene pogolema ludaca po beli maici...Mn sakav golema plik canta za kezual kombinacii ovaja bese najgolema sto ja najdov po pristojna cena dugite bea nad 1200 denari mislam da sigurno...