Иста сум, и јас секогаш купувам кафе кога има чаша или филџан гратис И ова не пропуштив да го земам, предобра е чашата Он топик си купив крема за раце Бубхен со малина, и бадемово масло.
Има ли некој на кој му е потребен таблет и би ми помогнал и мене да го продадам ваучерот од вредност 8000денари за 6000денари. Ако постои таков нека ми пише во лп. Фала однапред.
Добро не си ми јасна, ве гледам и по групиве зарем немате страв дека ќе ви лепнат казна? Забрането е да се прави тоа бе, фактички криминал е. Што си аплицирала ако не ти треба таблет? Пари ли ти требаат, господеее неможам да ви се изначудам. Еднаш добивате шанса за нешто што не можете да си го овозможите и ја прокоцкувате. Како сакаш сфати ме.
Право да ти кажам не сум плашливка. Друга работа не ми требаат пари, а таблет уште помалце да ми фаќа прашина.
1. Тексас јакна 2. Бела кроп топ маичка 3. Pencil skirt 4. Црн корсет 5. Ниски старки Converse бордо боја 6. Широка жолта асиметрична маичка на рамки 7. Црно моливче за очи- Малена 8. Чешел 9. Цветно венче за коса 10. Црна маичка со реси.
Штом не ти требаат пари (воедно не ти треба ни таблет) подари го ваучерот го на некој на кој навистина му треба! Си купив Милка и Бекутан марамчиња
^^ Дечки, ај многу, многу не се бунете. Кој што сака нека си прави, не судете предвреме. Ако и требаат пари и требаат пари и сега? Сметки ако има, пример?! Штом го продава значи и се потребни пари повеќе од таблет. И статија на факултети.мк имаше за ова, ќе го купи со нејзина лична карта и после ќе го продаде на кој сака. Јасно е сега? За какви казни зборувате кога сè е легално? Лесно ви е да коментирате. Сит на гладен не верува, така било стално...
Garnier Ultra Doux шампон за коса Крема за лице на Балеа од цреши Стик на Балеа Шнола со тиркиз, бели и крем цветови.
1. Штикли 2. 2 цветни блуски 3. Мусли 4. Палета со шминки 5. Кармин 6. Бекутан влажни марамици 7. Ташна цветна 8. 2 фустанчиња