Би сакала да можам да ви објаснам од каде ги земав, ама тешко. Ги купив од една продавница во Капиштец ама слабо ја знам таа населба па не би знаела да ви кажам што како каде. Продавницата (ни име не и знам) се наоѓа во станбена зграда, а мислам дека карши неа имаше продавница за миленици и други бутици. Мене мајка ми ми го најде, знаеше отприлика какви купачи барам и дека таму работи во близина случајно поминала и го видела па отидов да го пробам и стварно ми го погодила супер е. Пуштете се низ Капиштец после Беверли во зградите, прашајте луѓе што живеат таму може ќе знаат да ве упатат, во продавницата имаше купачи, пижами, долна облека и слично.
Адидас маичка Еспадрили и ташна со тегет - бели линии Тегет шорцеви Кафеави сандали Две памучни маички за по дома По еден пар пижами за мене и синко (на сопругот не му требале ) Бекутан гел за кожа со разладувачки ефект
Продавницата незнам како се вика, ама ќе ти објаснам каде се наоѓа. Значи кога одиш од центар - зелен пазар на кај кисела вода, поминуваш покрај Стокомак, има семафори нели, и кога ќе ги преминеш одма првата продавница од десно е со чевли. Па после неа има и ред други продавници за облека, ама оваа е прва, веднаш на ќошот. Се надевам дека ме разбра.
Rexona dezodorans Misslyn tus za oci. Seventeen mat karmin br 21. I si se podnoviv so dolen ves od sara fashion