Глупости некои ствари што не ми ни требаат а тргнав по чоколада! Си купив сливи , праски, блок чоколада, крем бананчиња, албени, сникерс и метро чоколада, чоколадирани кикиритки на Витаминка и некој си сладолед руменко, шаренко и портокалко
Си донесов кантичка највкусно беровско сирење, а денес на пат кон дома не можев да одолеам на ова: Не дека ми беше исклучително потребно, ама c'est la vie ...
Во последно време ништо не ми се свиѓа од облека и никако да се подновам Инаку прееска си купив мрсна сенка од Орифлејм. Со сила.
*преубаво шаренко фунстанче за внука ми и лигавче *коректор - veryme cover up concealer од орифлејм *туш - the one eyeliner stylo од орифлејм *цветна маичка
Aura пудра во прав ( благодарам @marama за рецензијата ) Johnson's лосион за тело bedtime,со подарок шампонче ( има во ДМ,за секој купен bedtime производ подарок шампон и масло,ама маслата им се потрошиле ) Ливчиња - Jumbo Чоколадо najlepse zelje шарени бомбони Бекутан крема,универзална (заборавив )
@Mishela Добар комбинејшен хх да ти се придружам .. јас обожавам радлер другите пива ги забаталив иако обожавав некогаш да се поднапијам. Да не сум оф топик еве нешто од мене поклон ми се