Овие, штикли за прв пат во мојов долг живот. http://www.stradivarius.com/mk/en/s...p6172027.html?categoryNav=1399018&colorId=105 Од Страдивариус имам уште два пара чизми до под колено, рамни, и сум презадоволна. Не се мрднати, а имам премногу проблематични нозе и лошо газам, што значи уништувам обувки во рекордно време. Затоа, уште еднаш се одлучив да си останам верна на брендов (тешко се наоѓаат обувки за мене) и сум вчудоневидена како може нешто на штикла да биде удобно.
Пеперминт, @Ginger^ . Цитронот воопшто не го чувствувам. А и она камчето за петици е прекрасно и нежно.
Preubavi se. So zdravje da si gi nosis. Sega ja zabelezav i kesata Peko, a se zamisliv Ara modelite od koja prodavnica bea. Vakvi baram denovive bas. Imase izbor na brojcinja taka? I dali se vistinska koza? Vaka od slikata mi izgledaat deka se. Na Ara se so proveren kvalitet. Imam edni nivni cizmi ,no za planina, zimski skroz. Prekvalitetni se i udobni mnogu. I nekoj ako znae da mi kaze vo nedela koja prodavnica na Peko raboti? Ili ke moram da cekam do ponedelnik.
-Paticinja - 3 bluzicki -Dukserce -Dzemperce -Farmercinja -Lenti za depiliranje -Fa dezodorans -2 balea gelovi za tusiranje -Farba za kosa -Gakjicki -Losion -Sprej za telo -Krema za race.