најпоследно јајца купив од продавниц иначе последно онака лично за мене си купив штикли најубави на свет
Четка за заби,конец за чистење заби,паста за заби и течност за плакнење на устата.Се за орална хигиена.Опсесија...дабар ми е второ име,само јас и тој ја знаеме тајната на белите и цврсти заби.
Ова? Ако не е тајна колку пари го зема? И од кај? Зашто интернет цената му е 9 долари, значи 380 денари. Јас си имав преубаво Гош сјајче, кое или сум го изгубила или некаде во собава забутано е, неможам да го најдам Иначе денес се подновив со долна облека Две прслучиња, едно кремасто со срценца, друго со црно-бели линии со пуш ап ефект секако , кремасти памучно чипкасти гаќички и црно боди.
Коњак, уште еден коњак, па го честив дечко ми коњак, па тој мене, ме честеше коњак, и досга сум испила 6-7 кољаци и се чудам како можам буквиве да ги пишувам в ред
Сина наметка, сива чанта многу ја сакам, накит рачно изработен со природни камења, обетки, долг штосен ѓердан во разни есенски бои кој ке ми одговара на многу модни комбинации и ....толку