Колку сакав со чипка цела зима барав, ама имаше само со голема чипка, а јас сакав само како трака и не најдов
2 танги и четка за коса. Се надевам дека ќе почнам почесто да носам танга ops: ops: ,еве и времево се стопли веќе.
Posledno sto kupiv pokloni za veligden za Moite 4 vnuci I boja za jajca I nalepnici...radosna sum doaga veligden
Патики, црни фармерки, маичка. една најпрекрасна кошулка со скокотливо деколте Црна поголема ташна, наочари за сонце...Уште штикли ми остана да си купам
Пегла за коса нова, бидејки предходнат ами пукна, цетка голема за фенирање, патики, кошулка каиш и преубави минѓуши
Си купив крила, розева светкава сукњичка, венче со машна и други ситници што ми требаат за да бидам пеперутка
Си купив кошулка сиво-црна,балетанки крем боја,обетки ,марама мала,палто,тренерки,и уште една кошула ама не е баш како кошула балетанките се велигденски подарок за сестра ми,и на дечко ми му купив машна црна поклони уште за мама и тато останаа за купување
Патичиња, фармерчиња, кошулче (црно-бело) и сабота ќе си купам сукничка зашо стикли и кошулка си имам купено. И потоа спремна сум за се