Kapata ti e preubava,osobeno bojata,be te prasuvam od kade ti e znam deka ne ti e sigurno od mk,pa so zdravje da si ja noses
Благодарам , да, не е од Мк од Гр ја земав од една продавница што држат турска роба , баш и на капата пишува Made in Turkey..сигурно можеш и таму иста ваква да најдеш. Инаку имаше и др бои , црна , темно црвена и розева
во нијансите Matte Mess и Take the Crown; во нијанса Golden Spice. Мораше да се искористи попустот во ДМ Маската на средина, ама точно таа. Веќе испробана и многу ефективна, по препорака на @Doozy
Најпрво да кажам дека ја замолив другарками од гр да ми ја купи пошо ретко одам јас,а секогаш кога одам не можам да погодам попуст. Палетава ми ја купи пред две недели 14 евра мислам беше И кажале дека е лимитирано издание. @koritsaki прашаја за поточно веројатно знае. Јас вчера ја добив, и конечно имам една асолна палета. Мене ми е преубава.
Да ловемме , јас лани ја земав истава , лимитирано издание е ја има само сега за празнициве јас лани околу 18 евра ја земав ама мислам дека со помал попуст ја земав пред некоја недела ми се чини имаа дури 35% попуст на целата козметика. Прекрасна е не згрешила другарка ти , со здравје да си ја користиш инаку и пишав лп на @sakajteme