Tуничево е долго и има шлиц позади, морам вака слики со copy url, како да вметнам од телефон слика хелппп ?
Како си задоволна од биотен цц ,гледам сите го купуваат? Мрсна подлога е , како пудра т.е крем пудра или само како крема? Не коростам нишо освен бб крем ,прајмер и пудра ,сакам да сменам малце.
Кремава ја купив прв пат летоска случајно за на одмор пошто сакав нешто полабаво за на лице наместо пудра и од тогаш не ја сменив.Впрочем од тогаш целосно исфрлив пудра од уоптреба и само нејзе ја користам. Покривноста и е средна ама со оглед на тоа дека имам чисто лице мене не ми треба голема покривност најмногу ја користам за изедначување на тенот во комбинација со коректор за подочњаци. Најмногу ми се свиѓа тоа што е многу лесна и не се лепи и најбитно што не се познава на лице .Не истакнува суви делови и не се собира во линиите околу очите и носот. Ја користам секој ден за преку ден за на работа а веке извесен период и навечер и мене лично ми е супер. Доста е хидратантна и лесно се размачкува едино нешто што не ми се допага е тоа што во допир со очите ужасно ме печат и ми солзат па таа област ја избегнувам.Се на се презадоволна сум од нејзе а особено од нејзината цена.Во сите маркети цената и е околу 200 денари а јас денес ја земав од ДМ ја има на акција околу 180 денари е .
Блузава: Која реално сакав да биди бела ама немаше помало бројче и бев како пикната во вреќа :/ Суќнево: И ете како би дошле заедно:
Барав и барав вакво Чаршавче црвено, и никако да си најдам колку пари е и од каде го купи ако може да ми кажеш? фала однапред