Кај нас пред некој ден стигнаа , и се мислев што да купам кога одам денес гледам веќе снемало од овој златниот прав имаше уште еден останато од кармините уште неколку црвени ,и хајлајтер еден имаше друго се изнакупувале а кога бев пред некој ден кога и прв пат ги видов имаше се
Јас прашав дали ќе ги има кај нас и сеуште не знаат. Ама штом до сега не ги донеле тешко дека ќе ги донесат.
@bella12 Малку ке бидам оф топик... Дали ти земаа пари за достава за фустанот од пренди и јас сакам да нарачам нешто па ме интересира
Најпрекрасна clutch-чантичка од антилоп, два пара панталони, каиш(и), кошула со polka dot дезен, топол капут, кармин и четка за руменило...за да се најде.
Како сум ја изманијачила темава, за сите месеци што не сум ја отворила Немам навика да пишувам овде што сум си купила , така од време на време чкртнувам.Ама денес , леле мајко радостии !!! Кога излегов од пошта потскокнував од среќа како ненормална едвај чекав во кола да влезам да ја отворам! Нејзиното височество Flat Kabuki -F80 Од Sigma Beauty Mојата е ваква нијанса cooper на златно *Mногу пријатно ме изненадија од Sigma со релативно брзата достава, јас за после Нова Година си рачунав
@k.frosina ми наплатија 110 денари, по карго ја праќаат нарачката, и во случај ако по грешка пратено друга боја или величина можеш да ја замениш
Хамер, картони во боја и течен лепак. Хамер немам купено од средно, како учениче се осеќав И така си седнав да пијам кафе со материјалите до мене, нека мислат сите дека од школо се враќам