Fala ti najm, ke baram denovive,sea neznam ja koga go kupiv posleden pat srebreno bese,zemav I za pecenje deka imam lampa ,ni toa go nemase... Probav na golden rose ama ne cinat.
Ovie ne se za lampa, a stvarno ako go najdes toj kompletot so led lampata zaedno da mi kazes kade go ima
Jas malku so zadocnuvanje, ama sprejov ne e GLISS na Schwarzkopf? Taka jas gledam, a chitam ti si pishala na Garnier.. Se izvinuvam ako sum greshka
Злато дали ќе можеш да ми направиш споредба помеѓу аргановото и кокосовото масло. Јас досега немам купено кокосово масло па ме интерсира дали вреди да направам мала промена овој пат. Инаку ова го користам само за коса. А за истата намена планирам да го употребувам и кокосовото масло. Мислам дека ти го имаше користено.
Kolovoz, ни јaс немaм кoристенo кoкoсoвo мaслo дoсегa, имaм кoристенo др мaслa штo сoдржaт aргaн нo не биле чисти мaслa , oвa е бaш 100 прoценти чист aргaн и пo препoрaкa нa @Biodevojka решив дa гo прoбaм. Јaс мислaм рaзликaтa е тoa штo aкo имaш мрснa кoсa aргaнoвoтo мaслo пoвеќе ќе ти oдгoвaрa негo ли кoкoсoвoтo штo мислaм декa пoдoбрo е дa се кoристи зa сувa кoсa aкo грешaм пoпрaвете ме. Вчерa прв пaт гo прoбaв пa дaли ќе имa резултaт некaкoв ќе пишaм пoнaтaму