Што е можно побрзо. Можеби не чувствуваш, но уште сега ти се растегнува кожата(не многу де). Јас по препорака на една другарка која цела бременост ја помина со млеково и нема ни една трага од бременоста. Се вика Елдена, плава амбалажа. ете ти и сликиче
Фала многу мами, јас мислев после 3ти месец треба кога ќе почне да расте стомакот, ама ќе си го купам уште после
Ова млеко за тело е закон а уште позакон му е и цената, 500мл-100денари. Го има во КАМ и е од Германско производство. Многу наликува на млекото за тело од Нивеа (плавото најкласичното). Ептен е добро, особено за оние со сува кожа а верувам дека е одлично и за бремени мамички на кои им расне мешето. Го препорачувам и јас!
срцки сте бееее, едвај чекам и јас да почнам да ги читам темите за бременост, бебиња и такви ствари, иначе муабетот ми беше дека на братучетка ми гинекологот кога беше бремена и кажа да земе Павловичева и во неа да капне 6-7 капки било да е масло од бадем или орев,а може и вазелиново масло и со тоа да се мачка на стомакот и половината секоја вечер за да не и се појават срии, и ако ви се верува ни една линија нема...извинете за офф топик
Да, баш ме потсети и јас сакав да им кажам, сум слушнала дека и павловичева е добра а и бадемово масло е мнооогу добро за кожата. Може да си прават и комбинација, наизменично да користат и тоа и тоа.
Aкцесорииииииииииииииис Кремаста големка шнола машничка Црна трака со машничка (од Софи бижутеријата, 20 денари беше ) И два прстенииииии Црн и кремаст. Црниот е ист, а кремастиот е овален и без циркони од страна. Абе најубави ми се Идната недела планирам кај бугарите на пазар да отидам и уште да си купам. Прстен манија