Секоја недела си купувам по нешто од Koton во Рамстор, затоа што имаат многу интересни работи кои може да се носат и секој ден и на работа и за излегување навечер. Ништо од тоа нема да постирам, ама ви препорачувам често да го проверувате Koton. Моментално се радувам на тукушто пристигнатата нарачка до Strawberrynet.com Нарачав антицелулитен гел на Roc и дневна крема на Elizabeth Arden
Маската е купена во Дм и многу се радувам дека е ВЕГАНСКА и НЕ Е ТЕСТИРАНА НА ЖИВОТНИ! така барем имаше ознака на амбалажата.
Офф топик е ,ама морам ,пошо гледам сите го земате ова балеа спреј за коса. Што функција има ,вчера бев ,барав ама не можев да најдам на брзање ...дај просветлете ме ,пошо тие продавачките ако ги прашам ,ќотек ќе добијам... Крајно неуслужливи се , не ми се влага од нив! У гтц девојката што е сеќурити 10000 пати боље услужува , алал да и е. Се извиниувам за постов ван тема.
Една од моите најомилени книги!!! Го обожавам стилот на пишување на Зафон, неговите книги ми се must have кога сакам да се одморам од тешка литература, одличен е за опуштање и навлегување во мистериозниот и понекогаш мрачниот свет на фантазијата. Се извинувам што отидов надвор од темата, се надевам дека Ана ќе пише мислење за книгата во соодветната тема, би сакала да слушнам мислење