Тие се на бит пазар се наоѓаат на крај на бит пазар (како почеток е делот до чаршијата, а крајот е оној накај Чаир). Jaс еднаш бев ама касно после 4-5 па беа повеќето затвориле. Али продаваат накит. Мене колешкиве ептен ми ги зборат, чекаме плата да стигне да одиме да пазаруваме Се е од бижутерија Софи во ГТЦ карши Манго, а и во Бисер ја има истата знам.
Забележав и во претходните постови дека имаме многу сличен вкус кога станува збор за мода.Баш такви машнички и јас си барам, а во прстените се заљубив, прекрасни се.Не ја знаев таа бижутерија Софи па доста поволни цените таму А овие Бугарки и јас ќе се обидам да ги најдам кога ќе дојдам во Ск
Во Софи има прстени колку ти дууууша сака. Имаше над 10 кутии со по 30сетина прстени најмалку во една кутија. Абе јас избезумена бев А цени од 200 до 400 отприлика. Моите се по 280 белиот и 220 црниот. А како белиот видов од Бершка акцесорис во Евроазија и беше 450 денари, ИСТ Немојте само да ми ги купите сите прстени, јас ако не најдам на бит пазар ќе си купам уште
Ej не знам точна цена околу 150 така нешо. Дека голема е, оваа на слика е малечка, а иначе последна беше Mислам имаше слични. Провери си. Јас само се разочарав барав кафена марама и се откупиле бе. Градов пред 1 месец вриеше од марами, сеа само неубавите останале
Офф сум ама да ви кажам дека такви слични машнички има и во гтц доле една бижутерија , не знам како се вика , знам дека е малецка
слична машничка на оваа.. само мојата е без тоа крукчето внатре и цела е црна со малку зелено по крајот и поубава е од оваа
Папучи прасееееееееенцееееееееееее Си купив за мене а и за сестра ми, како новогодишен поклон Закон се
2 кутии слатки ама нема останато ни две од втората кутија омг бев на диета? мислам дека мамам Пмс ис каминг 10 дена порано? не не така се тешам секогаш кога се прејадувам ...