Се е ствар на вкус нели. Мене ми се допаѓа. Да траен е. Не е свеж оди поналку накај потежок ама држи одличен баланс измеѓу.
Kako si zadovolna od Clarins proizvodite? Moze brojce na rumeniloto? Blagodaram Izvini zaboraviv da prasam za senkite. Dale se mnogu svetlucavi? Ne e loso i za niv da napises brojce i marka.
Clarins gi obozavam, imam karmini od niv i senki i odlicni mi se. Rumenilovo e najprekrasno stoi cel den i izgleda mnogu prirodno. Brojceto e 01 lovely rose. Clarins isto taka imaat odlicna preparativna kozmetika. Ama zavisi od kozha do kozha sestrami imase alergiska reakcija od gelot za mienje lice a mene odlicno mi odgovarase. Senkive se na Clinique all about shadow quad 11galaxy i da se so svetki i se mnogu pigmentirani ako si zainetresirana mozam swatches da ti pratam. Za maskarava spremam recenzija pa ke ti pratam lp.
fiokickite gi imam tamu mi stoi bizuterija vo ovie ke smislam so ke sme stam, I uste nekoi raboti si kupiv ama utre ke vi slikam mrtva umorna sum ova skopjevo me utepa skros
*Edit On Safari e ovaa zelenava gi imam izmeshano kutiite Galaxy e so sini senki i taa e prekrasna ke pisam na blogov za dvete
Малку офф те молам кажи ми дали си задоволна од парфемот?Го меркам неколку месеци...бу т веј ти велам ти ми си сродна душа
Кажи ми дали се удобни балетанките. Ги меркав во ХМ па дали да си ги нарачам. И калапот каков е. Јас носам 39, дали тој број или помали поголеми да нарачам. Патем, со здравје да си ги носиш.
^Да бидам искрена имам нивни и поудобни.Меѓутоа,ок се и овие.Порачај си ги. И јас носам 38/39,нели, зависи од калапот. Овие ми се 39-ка,погодени. П.С.Чекам времево да се опраи па да ги облечам. А,за овие ќе си пукнам. Ама,некако не ми се даваат толку пари,башка на слепо...