Pred pola saat kaputce...Znaci mesecov preterav so kupuvanje garderoba i drugi propratni stvari Ama pusto zensko I se izvinuvam za latinicava ne znam sto se slucuva ne mi raboti!
боја за коса, ама ја има само во црна, црвена и кафена боја ама за разлика од фарбата не ја оштетува косата он-топик последно си купив ацетон, негро бомбони и штрудлички
Денес си купив едно преубаво сиво џемперче,дезодоранс и ролон.Исто и едно голеемо милка чоколадо (си се почастив за петката географија )
Од кај ја зема Баш ваква барам.И ме интересира каквао е отпозади, шнолка што убаво фаќа или како тие окцињата полабава И да цената Да не бидам оффтопик..само што си купив:
Oд Бисер од еден акцесорис што е на втор спрат, одма е до оградата десно од главните скали, значи гледа на булеварот Јане Сандански. 50 денари е. Јас земав 2 една црна основа и црна чипка, а другото бела основа а црна чипка. И се како штипчиња. Не фаќаат многу коса како шнола, зашто имам јас голема сатенска машна со шнола цел реп таа го фаќа, а овие денес ги носев не ги чепнав држат многу. Онака на страна ги носев шишките потфатени. E вакво е Имаше и пуфки тие беа по 150. Да беа 100 ке земев, вака многу ми беше скапо А денес си купив ташна со реси кафена и маслинкииииииии