Фала,поубава да си купиш. Ја нарачав од бутик Билјана имаат продавница во ск но испраќаат по карго во др. градови.
falaa Molivceto e krem da, br 51 , karminite se krem (10) i temno violetovo(28 a lakot t.e nadlak mat e okolu 90 den misam e , site se okolku 90 ,100 , sum flila fiskalna Na Golden Rose e se.
Tecni korektori ,ama ja si gi koristam za meshanje pudra da si osvetlam ,zatemnam i sl , ke probam i za kontur da vidam so ke izleze mi se svigja so ne se vodesti , epten mi se pogodija
Extra lasting пудрата иако е ivory ми е препрежолта и претемна. А ideal flawless ivory ми е за една нијанса потемна, но можам да се снајдам со добро блендање. Кога би ја носеле кај нас нијансата porcelain би ми одговарало потполно. Ако некоја од вас има многу светол тен и сака swatch-еви, пишете ми.
топка за пилатес,куњски чаши,шеширче и блуза за керка ми,тренерки за мм ,три комплети со играчки за керка ми еден за кујна и два за фризури и уште мн работи
Конечно ги најдов наочариве. И намерно не ставив слика од нив бидејќи само така не делуваат нешто wow ама вака на лице се ептен јаки
Во Џамбо почнаа кофички за на плажа да редат, па ај викам првин Велигден да го поминам не е малку рано