@marama ме потсети дека одамна не сум објавила во темава. Од пред некој ден: Фармерките. Маичката. И ролката.
Не е од МК, иначе е доста ефтина околу 750 денари. Spoiler http://www.primark.com/en/product/pink-chiffon-pleated-midi-skirt,R35397112361576
И јас ќе се умешам @kate89 Јас од Зара го имам Babyblue има така благ и допадлив мирис.Јас сум изненадена колку е траен.Еве сабајлево ставив во 7ипол до средина на денот го чувствував мирисот(после си легнав па не можам да кажам)Едно време го користев за на работа за секој ден и баш другарка ми ми имаше забележано за тоа колку трае во текот на денот.Дечко ми исто така, тој ми го купи спонтано додека шетавме по сити мол и неколку пати сме правеле муабет за тоа колку се погодил со оглед на цената и со оглед на тоа што всушност е тоалетна вода. Секако си има разлика од парфем до парфем и од исти бренд.Пример мене CK Forbidden Euphoria ми е многу траен , а обичниот(или некој сличен од истата линија euphoria) ич не ми беше траен, просто не ми се веруваше дека станува збор за оригинал парфем, ич не бев задоволна.Некогаш мислам дека и до кожата е како ти апсорбира, ова она
Ми недостигаше секојдневната посета на ДМ,па вчера го посетив конечно Долна облека памучна, во крем и ментол боја.
Во прилог слика, неможев да ја ставам прееска,а неможам да редактирам веќе.Се извинувам за едно по друго .
Дневна мала ташна од Parfois, патики од Puma, две прекрасни ланчиња од пазар, градник од Lisca којшто секако нема да го постирам