@Umbrella22 toa e metalna kutija so cokoladni bomboni vo forma na miki i mini.Gi zemav od zegin 120den i cokoladoto e prevkusno
Лелеее колку ги јадев овие порано хаха многу ги сакав, најомилени ми беа стално си купував по три само што више нема кај нас јади и за менеее
Duffi pred 1mes obicna pratka .... Individualno e , eve bluzata za 2ipol ned mi stigna,sea fustan cekam znaci ke fati mesec I nedela... Imas da si proveris na trackitonline.ru stavas br na sledenje I destinacija I ti kazuva do kaj e. Znae I da zeza ,za maskava niso ne davase ,se zacudiv sabajle..
Го нанесов на сува коса, е сега читам многу алудираат за мокра, многу за сува, и незнам како е правилно.Нанесов само на коренот па се надевам правилно е.Уште на трепките да ставам, па да ми бидат оЛкави.
Sekoe maslo se stava na vlazna kosa,mislam deka nema da ima efekt ako se stava na suva.Podobro ke ti odgovori i objasni @Biodevojka
Како третман за коса најдобро е на благо навлажнета коса за најдобри резултати. Слободно нанеси го и на целата коса, а најдобро во комбинација со некое друго масло затоа што само рицинусово е малку тешко за нанесување, многу е густо. Може на пример во комбинација со маслиново или бадемово. За трепки ова масло е закон, јас постојано го користам, ги храни и обновува трепките, за мене е holy grail
Jas go koristam I nq kosa I na trepki.Izmiv stara cetka od maskara i so nea nanesuvam.Trepkite mi bea osteteni od maskarata so ne ja otstranuvav redovno,sea mi sea ko na paun hehe prekrasni.Isto I na kosata samo tesko se nanesuva se mislam dali da go stavam sisenceto vo topla voda dali ke popusti.go cuvam cat dva I ja mijam kosata.Ednas stavam od nego q narednoto mienje stavam kokosovo ladno cedeno maslo