Бутик Биљана - Драчево, Скопје. Не знам дали е дозволено да се пушти линк, еве во спојлер. Spoiler: Бутик Биљана https://www.facebook.com/Butik-Biljana-125168737669230/?fref=ts
Farba aura explicit br 11.1 farba aura forever blond br. 11p eveline krem za race od aloe vera mleko za telo od balea od shea puter karmin na don juan br 601 parfemce santini br 261 - vrsace crystal noir
55 ден.мало,а големо пакување 160 ден. Тонус леб со семки 63 ден. Кристал со мирис на Лаванда, за 300 ден. Бадемово масло од Балчо, околу 300 ден. за мало пакување, незамениво е за кожа и коса и разликата од оние ефтините бадемови масла е неспоредлива.
Во Зегин го купив, честопати знаат таму да ги стават производите од Кристал на промоција со мал попуст. Имаше три вида, ама мене тој од лаванда ми фати око. Има ненаметлив мирис, природен. Значи не очекувај да е како парфем. Ги имаш и во верзија без мирис, во вид на камен, камен во пластично, во спреј. Јас го имам каменот, 350ден. е, а најефтината верзија е 200ден. Сепак исплатливи се бидејќи се трајни. Иначе не траат на кожа како и другите антиперспиранти, што е нормално бидејќи се природни. Не оставаат флеки, како водичка се. А, овие во вид на камен се истите тие во спрејот (само што се растворени) и полесни се за употреба.
Да , да од Авон се. Фала ти, ги имаше во мини брошурата но заврши. Би требало во новата мини брошура да ги има пак. Иначе по набавна некаде околу 1600 идат, не очекував многу но се изненадив, лесни се и многу добар материјал.