Сега ми стигна од Ebay.Не очекував дека толку брзо ќе стигне, на Estimated delivery пишуваше од Април 8 до 21.Вака многу сум задоволна од изгледот, не е фетка и многу убаво е изработена, мислам како е сошиена.Е сега за квалитетот понатаму не гарантирам ништо, не ја купив за да ме топли туку повеќе за периодот пролет/есен кога ќе е потопло ама се надевам дека повторно позитивно ќе се изненадам, сепак не ја порачав со некои преголеми очекувања.Ја платив 13.64 или околу 750 денари. Еве линк од селерот ако некаја е заинтересирана: http://www.ebay.com/itm/25217601271...49&var=551012305323&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
@duffi не блешти, целосно е мат.Сликана е на днавна светлина со блиц ,а тие ролетните што се како перде се темноцрвени(ама објаснив) затоа така чудно свети.Ако сакаш вечер пак ќе ја сликнам на сијалица. А, за мирисањето, не да мириса на кинеско, смрди. Ама ќе ја преперам два-три пати пред облекување.
Остави ја да кисне во омекнувач. Иако јас имав ташна на која никако не и исчезна миризбата за жал. Претпоставував дека е од блицот Фала инаку.
Пак радости Ташна од Perfois, руменило од Bourjois и долгоочекуваниот 5th Avenue Style парфем од Elizabeth Arden <3
Од блицот изгледа така.Ја сликнав на денско светло плус со блиц, а во собата има темноцрвени елементи, па се пресликале.Лошо осветлување. Еве како изгледа на сијалица @duffi и ти ме прашуваше.Од блицот блешти така во живо е мат.
Јас сум презадовлна од балетанките на ХиМ,единствени што неми прават жуљ,требаше уште еден пар да земам и така беа на попуст.