И плус чешел Toa околу кокосовото масло е од оние украси за коса, со жица како венче со машничка што му доаѓа кога ќе се стави на глава.Инаку розеникава-пудра боја е, не знам зошто сиво изгледа *не знам колку сум во тек, но порано не ми се допаѓаа моливчињата на ГР ми беа многу тврди, сега ми кажаа дека амбалажата е сменета и се меки и кремасти, баш како што сакам
1 balsam i kremot za race od jasmin naracav za majka mi za podarok,a kremata za race od aloe i balsamot se za mene
LaraSolare која бројка е средното моливче на Golden Rose? И дали е слична нијанса на поранешното Satin Muave на Essence, тоа со сребрено капаче?Непребол ми е бојата, ова сегашното многу на розово мава па си барам алтернатива.
Иначе кај мене погоре на сликата го има тоа моливче од есенс, имаше денес многу во дм во капитол. Конечно ги начекав
Тие со сребреното капаче? Мислам дека повеќе ги нема, замена им се овие како твоето што го имаш на сликата.
Е да, не сум видела дека баш од постарите со сребрените бара. Сепак бојата им е иста, со тоа на голден роус не ми изгледаат ни слични