Цела радости сум полна. Си купив штиклии , цветна сукња преубава е во живо , пантолони бели исти како на сликата. 2 пролетни кошулки. Цветна летна марама Ланчее со мојот хороскопски знак ОВЕН - прекрасно ми е, Две лакчиња во преубава црвенааа и праска боја И на крај јаже за скокање, морам да вежбам за сето ова да стои на мене како што треба Ете така си се изпофалив
Лелееее таа 10ката какви главоболки ми створи... Откако сподели Роуз рецензија, сум ја барала низ цело Ск и никаде ја немаше и тоа само таа ја немаше од сите можни нијанси... Дури им оставив и број на продавачките да ме бараат кога ќе добијат... И во Бт ја барав, тие па немаа слушнато дека има нови мат кармини, им кажав да порачаат и дека ќе им се трошат ко алва Ќе проверам викендот дали стигнале, ама па скоро и да ми се одмили и кармин и се после цело ова барање
Се согласувам нијансата е прекрасна таква нијанса кај др фирми немам сретнато. Мене не ми стојат nude кармини зашто ме прават болна но за овој немам зборови.. не сум знаела дека е тешко да се најде по парфимерииве
Јас од Црна Гора имав со ѕвончица, крава и мече Вака на слика не се нешто посебно, на нога интересно стојат си ги носев јас за по дома