Едно огромно ФАЛА за сите кои се обидоа да ми помогнат околу чевлите. Случајно утринава отварам ФБ и гледам Боди Лајн продаваат таков модел. 1300 ги земав. Имаше и на црна основа; да имав доволно буџет ќе ги земев и тие. П.С. @Antebellum
Може ви е чудно што е за после бричење, но по овие странскиве блогерки гледам многу го фалат како за подлога на шминка, и одлучив да го пробам. Прекрасен! Кожата е толку мека, шминката е прилепена на него и не бега никаде. Како што сум испаднала од дома, така и се враќам. Го видов од девојката што е на јутуб NikkieTutorials.
Kolku e na amazon ova prsluce? Utre treba da go kupime na devojcevo moe za maturkiot fustan. Kaj mene vo butik za vencanici i maturski fustani e $ 35. Ova kolku za informacija zosto sigurno i drugite kako i mene gi interesira ceni vo Evropa i Kanada/Amerika. Gledam starki nekoj pokaza 3500 den. Istite tie gi kupivme za 30$( 1200den) ili Calvin Klein fustani se po 50$ (2000den) i cevli na stikla od 35-50$. Ponekogas ako ne i sekogas se isplati da se naracuva od Amerika.