Koton Boyfriend jeans од колекцијата Ole. Многу ми се допаѓаше кројот и како ми стоеја, со оглед на тоа дека сите boyfriend jeans се малку см'кнати и позади изгледаат вреќасто, ама овие едноставно супер ми стоеја! Ми се допаѓаше и тоа што не се само скинати, туку и со “залепени“ парчиња од друга боја тексас. Ги земав од Capitol по цена од 1190мкд (претходно биле 1990, па 1690).
Апдејт: Цел ден бев во нив, и пешачев во нив неколку часа и дефинитивно не се за толку активен ден, затоа што малку ме болат нозете. А инаку удобни се, се издржува
Во Бершка најдов слични на овие,долго време барав,и конечно најдов.Но,мојте се долги и од предниот дел го имаат знамето на Америка.Едноставно,совршени.
@crimson Крим, а таман ќе ти пишував, да те прашам како помина денес Значи сума сумарум како и секој еден чевел на потпетица, а тука во предвид е и тоа што се сосема нови, па и треба малку вежбање во нив
Долго време ги гледам ``Slip on`` патичињава/кондурки.Конечно решив да си купам.Ги земав 900 денари од Драчево слични на овие.За мерак