Здраво девојки.... Темата ја отварам се со цел да видеме како продолжуваме после диетата... доколку се смета за непотребна слободно нека се избрише.... Денес ми е последниот воден ден имам уште еден циклус и ја завршувам диетава и ќе ги видеме и резултатите.... Воедно ќе ги информираме сите кои ги интересира темата и да видат наши искуства ДАЛИ и КОЛКУ килограми би ни се вратиле АКО се вратат по диетата...признавам ги враќав ама не продолжив да појадувам овошје и јадев неконтролирано,нездраво.... Овој пат сум решена да се одржавам колку можам и сакам да споделувам со вас рецепти,фотографии.... Правев детална крвна слика резултатите ми се "фантастични и ретки" така ми ги објасни докторот највеќе беше од железото изненаден...22 ми е Среќно на сите
Епа драги мои еве меее Денес си направив свечен појадок но и ручек За појадок имав 1јаболко+путер од кикиритки и пола банана,на другите имам цимет и значи што ми останаа од млекото што го правев.... Ручав пилешко динстано со зеленчук и варена хељда +салата Исто и за на работа си ставив
За брзо време ја завршувам диетава, се мислам што понатака, имам доста резултати ама не е тоа тоа, не сум задоволна Планирам малце да го одморам организмот едно месец дена и потоа пак да почнам нов циклус.
Секој различно реагира....јас ќе правам пауза некој месец и кога ќе испаднат убавите јаболка пак ќе почнам
Во работни услови..... Нешто на брзина Кисело баланс,овесни снегулки,ржани снегулки,чиа семе,пуканки од амарант.....
Овие неколку дена редоследот ми е ист.... Појадок јаболка Ручек кисело млеко и овесни....ме држи до кај 17.30 В што има дома без леб и салата....
Здраво сеуште се држам до здрава исхрана.... Денес постирав на мојот канал како правам брашно од просо.... Но и леб си направив .... @anastasijaki како продолжи после ун?
По еден месец имам само и кг плус продолжувам со пазење што како и колку јадам Денес за појадок Варен овес зрно и таратур
Здраво за денес П:јаболко и кафенце Р:полнети бабура со кромид,мн моркови малку мелено месо и наместо ориз ставив зрно овес и просо сите задоволни Е презентацијата ми е за на работа таму ќе ручам и плус салата