Слушам музика,ја отворив книгата пак божем ке читнам нешто, да проверам и веќе гледам колку проверив,со музика,читање на форумов,проверувам пошта,мајспејс и така
Јадам кисело млеко што самата си го квасев и незнаете колку е убаво, сум се надминала себе си, не се споредува ни со едно купечко....фино си се пофалив... сега кој сака нека повели има за сите само и краставици нека донесе , таратур ќе си направиме
Momentalno sum na rabota i si gi sreduvam mislite. Go razgleduvam forumov i cekam da dojde 2 casot-za da dobijam rezultat koj ce bara teska odluka
Ех,што правам,еве слушам музика на интернет,па проверувам пошта,почнувам со прелистување на форумов од одамна не сум била затоа,не за друго а во меѓувреме се расправам со гајтани од телевизор,ја местам новава телевизија што ја ставивме по дома,па мислам кој кабел со кој се поврзува,па за се мислам,студирам друго,а со други работи се расправам. Покрај тоа па продолжувам и со тоа што го пишувам и на комјутеров,ех лудница...
Го истурам ацетонот на тастатура (среќа што брат ми не е тука) , еве сега го налакирав со нов црвен лак палецот и се токмам за другите, ама ќе почекаат Во меѓувреме слушам музика, и ве читам што се сте напишале
^^^ И јас ама по малку ѕиркам се разочарав Сакис што не дојде Во меѓувреме пијам, уствари сркам, не знам што правам, ама битно едно убаво највкусно топло чоколадо, мама е мајстор, а и како ми тргна деновиве, зависна станувам . Се мислам дали утревечер косата да ја соберам (по предлог на другарка ми) или сепак не, да си ја оставам само фенирана и лесна Гледам временска прогноза и чадам што и за утре ќе има дожд и се обидувам да вклучам мсн. Мноооогу работи правам
Гледам Тркало на Среќата и го слушам Игор кај што викаа ИМААА, НЕМАА, ајмо ефтино, самогласки купи 3 за 100 досега (колку што имам гледнао) се погаѓам. се думам да се пријавам Разгледувам по форумов , ве читам и постирам.