Многу заостанати работи за на работа ...Го угушив компјутеров со податоци А тој ме угуши мене со информации Ме има на фемина и на голема далечина....Тоа сум јас и мојата издржливост на временски непогоди .Тоа е мојот старо нов режим , кој до касно ќе ме држи на овај изум
еве тука нешто си читкам .. по прв пат денеска сега ќе апнам пржени јајца слушам музика и така ... иначе само што станувам од жешкиот стол .. од него чад излева сега, го загреав 1323093 степени од што седев и учев
Слушам музика, одговарам теми, грицкам по нешто, и се одмарам од учење =) уште некоја минута и втора тура =)
Се расонувам со едно вкусно капучино и кревам нозе кога мајка ми се приближува со тоа правосмукалката и ми брмчи
Си се избањав,и сеа си јадам ишлери,на фб мањачам мажи зборам со другарка ми на скајп,и си го слушам Тоше,моментално ја слушам игри без граници,ме смирува ептен,секогаш кога имам некои тешкотии,препреки и хаос во животот,неговите песни ми се како мелем за душата,некако ми даваат сила и трпение....
Се расонувам Пијам јаболков оцет како и секое утро, ќе почекам да помине саат време и ќе си подготвам мусли за доручек
гледам од поставените тутријали за нокти, сакам вечер некој штосен да си направам , а има доста добри идеи Изморенка сум , па сакам една добра поладневна дремка.