Пролистувам низ интернетов,па да го видам форумов,што има ново,арно ама пред да се уклучам,кога ми застана мозоков,не ми текнуваше на лозинката,ама затоа се тука ливчињата,на некое од нив ја имав запишано,за секој случај ете во такви мали кризни ситуации,да се најдат се раправам со ливчињата,ги средувам,жолти,лилакови,во разни бои,грицкам кикирики,пијам сок ииииииииии продолжувам со прелистувањето на форумов
мммммммммммммммммм......седам на боди(ме мерзи да се облечам)....иииииииииии мислам што да правааааааааааааааааааааамммммммммммммммммммммммммммммммммммм!!!!!!
Седам на кревет со нозете на маса (извините на некултура) и се спремам да станам да одам да повторам, оти како и да е ќе ме фати дремка.
слишам песна од Денис екс..... полн погодок пол погодок си ми даде се без никви проблеми,скокање рипање газење навлаки цепање,од предн на задно,од задно на кров па на земја па под,пуштени фарови,жмигавци,трепкачи..............
Се мислам да станам и да изберам што ќе носам вечер, косава ми е мокра мака ми е да ја фенирам па пеглам
Јадам пуканки,го прелистувам форумов,покрај тоа читам постови на друг сајт од еден човек,што зборува за кучињата,за раси,се прави паметен,со сите се контра и страшно ме нервира,ем незнае,ем се буни и се чудам на неговиот начин на размислување,а покрај тоа си слушам едно музиче од Шеќерна може смешно,ама музиката беше убава