Лелел мн ги сакам се радувам кога ги даваат криво ми е што завршија цело лето ги гледав сега се радував што цел викенд ги даваа...мн го сакам Џастин иако е малку невоспитан
Читам за пасив, презент перфект, паст прогресив, презент перфект прогресив...и уште милиони други времиња. Се потсетувам, зошто ме чека 200 минутно решавање на тестови. И јадам благо, 4 кутии атлантис имам отворено, и + една чоколада, и си ја пеам песната, појестчу све колачиче...тра ла ла ла ла. Тргнете ми го благото, скријте го, запалете го, зошто јас се ќе изедам.
Јас пијам топло млеко Ми текна на тоа кога пред неколку години во маалото кај што живеев си викавме ајде иди дома , мајка ти те вика .. те чека млекцето , оди да не ти се излади
Јадам црно чоколадо, повелете и се мислам како ќе ја преживеам неделава, ако преживеам , ќе ви раскажувам и ќе се частам викендче некаде надвор од градов
Си слушам уште од прееска балади, и чувствувам дека пак јас ќе си ја срушам гордоста.. Ах бре жениии! п.с. и се чувствувам како трудна жена.
Слушам музика, јадам пуканки ама од што сум гладна, седнав да вечерам пуканки, неколку ми паднаа па тастатурава па каде и да е и јас ќе направам капучино
Гледам туторијали на YouTube и во недоумица сум која книга да почнам да ја читам - Последната кашмирска роза или Која е таа девојка?