лежам на мојот удобен кревет,покриена со меко јорганче и уште две кебенца за превентива ,пуштен е fox life али кој гледа??? и се мислам дали да потонам во длабок сон???
Ве читам, ве читам, ве читам...ама ретко коментирам Јадам чајни колчиња и кај и да е се канам да го мрднам гзот од пред пс, и да учам...полагам утре
Слушам музика и се разбира хороскопот и новините во моментов се читаат и чатот да не заборавам да го изоставам
Како некоја мравка сум спора (само кога не куцам на тастатура), пред мене тетратката и ја гледам, кај да е би требало да ги смачкам овие странички
Се одмарам со пукнатото прсте, нервирам а и во исто време се мислам дали сега да ставам слика, или ај после, или утре.
Еве,седам,така дремам..И него го гледам... И си мислам,колку си само најубав... И ми се иде да се утепам.
Правам стомачни, мијам садови, средувам низ куќи, па пак стомачни, па гледам овде, па договарам кафе. Абе жена може ли да не ја бива за мултитаскинг?!
Правам шпагети,ова ке биде второто јадење што ке си го направам сама Жени држете среќа да испадне нешто од нив,не ме бива за во кујна,ич незнам да готвам
Си варам кафенце ве читкам по малкучку и пишувам состав за конкурс ...ахх инспирацио каде си под итно ми требаш