Ајде Марли , кажи како треба и јас да се правам важна Абе кажи нешто против болова ... а да не е Аца Лукас . Се пресмеав од лудава Ме уништи сестра ми цело време со песнава .Пробав да се правам важна и да не ја слушам но некако не ми оди Поздрав Што правам? го слушам Аца Лукас не по свој избор ми го наметнаа
^^...Озбилна нема ти што да се правиш,..ти си по дифолт...важна... .......а против болова ''иљач", викаше баба ми...од доктор Мандиќ...
Ве читам вас Марли , ете тоа никогаш не го научив во мојот живот , не научив да се правам важна Јас сум си скромна. И знам дека против болова е иљач и баба ми така велеше но не издржав цел ден го слушав тоа против болова... сестра ми откако ми ја уништи ногата ,денес ми го уништи слухот ...Но тоа е тоа... ете што се мора да трпиме ние повозрасните Ајде поздрав
Слушам панк и денсам низ дневна! Во меѓу време и варам супа. Кај и да е ќе дојде баба ми да ми каже да стишам музика, парти брејкер.
слусам музика и одвреме навреме станувам посто ми се здрви газот секогас велам ај 5минути па немозам да станам од пред компјутерот бас како временска масина ти е тоа ти мислис минута оно три саата поминале