Темата е што правите додека сте на форумот... а скоро сите пишуваат што прават кога не се на него : )) Ама добро, повеќе работи во едно време :Р:Р Инаку јас најчесто идам во активни теми и си ги отварам да видам што има.. Скоро никогаш не се одлогирам и кога и да седнам пред ком обавезно проверувам
Седам со другар на Skype, му објаснувам што е тоа Echo123 што стои во контакти. И гледам во 9те теми од форумов што ми стојат во посебни табови горе и чекаат да бидат отворени.
Додека сум на форумов, истовремено слушам музика, на моменти вртам поглед на Fox Life и понекогаш пијам кафе. Невидено уживање
Си ја слушам омилената од Пол Ван Дајк. Нема кој не ја знае http://www.youtube.com/watch?v=bO0PMclabt4
Читам постови и слушам музика...пробувам да ги сфатам проблемите на форумџиките... али ме зачудува фактот како може да има толку неинформирани девојки...аххаха
Го следам цел форум, си ги читам омилените и новите теми и секако оставам коментар кога има потреба од него или кога некоја информација која ја бараат девојките ја знам.