Се релаксирам на ниво...и од време на време вртам поглед кон прозорецот.. и еве ме викаа да се дружиме
Ги читам темите кои ме интересираат примам корисни совети и информации, кажувам мои милења однсно си ја празнам душичката за тоа што ми е тешко и ако можам давам по некој совет ....
Едноставно гладувам. И тоа од причина, што сакам сончоглед, ама пустава мрза не ми дава да одам до тобакото. Па кај и да е, ке почнам да замислувам дека ги имам, ке си каснувам, па машки ке ги плукам лушпите на тепих. Гнасотилаци.
http://www.youtube.com/watch?v=6RT6rL2UroE Уште се смеам кога ќе се потсетам на видеово. Доколку сте верни христијанки не ме плукајте одма. Не вршам никаква пропаганда, едноставно видеото е проклето смешно.
Скренувам. Не, озбилно. Пишувам бизнис план, водам виртуелна компанија. Џисас КРАЈСТ!!!! Учам деклинации германски. ЏИСАС СЕЈВ МЕ! Повторувам психологија за темперамент. ЏИСАС ОН ХЕВН АБАВВВВВВВВВВ! Све чу да побијем бреееее, свеееееее...
Освен што пијам кафе буквално ништо, бидејќи тука сум само додека сработувам нешто на компјутер, а тоа нешто е обично поврзано со читање, пребарување некаков закон, правилник и други занимливи четива, па додека избегавам некои делови каде што мисе уморил мозокот сакам да видам што има тука,дал нешто ќе ми го пробуди умов да шкрабне нешто интересно... во последно време слабо се буди тој милиот,дал не забележува ништо интересно дал од што е забеган ко тинејџер у љубовни води се дави (убаво давење е да не мислите се жалам) па не му се шкраба многу занимливи работи, па нешто глупости сувопарни дрндувки пишува... али чита доста, има интересни форумџики сепак па добро и што ги има инаку немаше што да правиме ние двајцата дур си одмараме, јас и мозоков тоа
Пијам лимонада и слушам музика. Се канам да си легнам, ама некако не ми оди хаха Осеќам дека ќе заглавам .......