Спојлер Сефора на ТВ или ? Јадам сладоледн 2 за денес иако ме боли грлото и чуствувам дека ќе се разболам. Ама инает си терам со организмов
Today is D day, конечно за мама моја. Се крсти и радува цел ден, пошто се средуваат лекции, скрипти, книги, картички чудесии и врагови кои во последните 4 години можеше да се исфрлат слободно, али инат си е инат „ќе ми затребаат еј ar' ya crazy?!?" така да денеска тоа се прави дур се одмара на по пет минути читање што сте пишале а да и се слуша Боб Мистер Марли ах и јас сакам во Африка http://www.youtube.com/watch?v=S5FCdx7D ... re=related
На работа cум го пијам првото кафе , cите cо cвоите обврcки, и јаc ги имам за денеc доволно за да ми одземат добар дел од денот но ете на момент ме има и тука
Го допивам утринското кафе, среќна што овој конф кол не ни зазема толку време, со други зборови - не го тупеа толку со непотребни работи. И сега си ги ставив слушалките на увце и си ја рапувам и пеам во себе Recluse од Plan B, и веројатно правам опасни фаци. Таква е песната наку*чена, нафурана. А и интересно ми е да им го фаќам оној Бристол акцент на рапериве И ајде, на работа на труд! Рррррррр
пијам кафенце и чекам уште некоја минута и да почнам да се спремам за на работа, денот само што започнува за мене
пијам кафе и мислам дека треба да купам нов сет на долен веш... некој ...силен. И си се плашкам дека фустанот што ќе го шијам за на свадба ќе биде по свадбарски од на најблиската комшика... И планирам утре со точак да дојдам на работа... Ама ми текна дека мојот е кај дедо ми, значи ќе треба на татко ми точакот да го возам... А тој е машки. Голем. И грд. оф. И пијам нескафе.