Гнетам житно чоколатце, пребарувам низ компо кој филм да го свртам и се восхитувам на новата мозолка на десното обравче.
Јас се вратив од работа и сега си пијам уште едно кафенце и се мислам што да ручкаам кажете некој идеја за набрзинка
^^^Ако не е купечко, тогаш сендвич со се ти е најбрзински Јас у некој чвор се заплеткав денеска и се трудам да го најдам почетокот и крајот, ал’ се они вешто кријат и ме ругаат знам. Или чворов не постои само ми мутат мозок, или јас озбилно нисам одавде . Некој ден ќе те нема и ко сите на тебе да чекале. Hold your horses damn it! Ма шта се ту дешава јас озбилно немам поима. Сркам уште една коњска доза на кофеин, можда една кутлача чисто нес во гранули треба да шмркнам со носот, пошто нешто ми затајува на пат до заспанава моја убавица од мозок. Веќе почнав да ги зобам овесните колачиња и чекам чика поштар да дојде да однесе едно љубавно писмо од нас до едни со париња. И то је то. Време је дошло за музење, ал’ никој желен.. си ги чуваат грудите избори, ово оно. Ме уморува денеска некако овој ден посебно многу, мислам и часовников во секоја секунда го приметувам како му се мења. Па и читањево на постовиве, ми е преку два-три реда, а и немам ама баш ништо битно за изјавување денеска.. не дека други денови имам, но ајде да ме има. Да се најдам во муабет де.
Што правам? Постојано правам рефреш, чекам нови мислења, да се посмеам малкуцка, да утепам досада. Ама пустава, она мене ме утепа
Ма тоа што го правам е лудост Чатувам со другарка ми и навлезени сме длабоко во дискусија,абе мислиш политичари сме Лудаци.
Отворам поклони и бројам пари. Не се омажив бре, имало некоја заработка и во матурските. Се шалам афкорс, многу повеќе ми значеше тоа што дојдоа некои луѓе а дефинитивно најмногу им се израдував на цвеќињата. Сега моментално ги мирисам. И кивам од поленот ама нема врска.
Од прегеска се мислам што друго може да се прави додека си на форум освен да се читаат мислења и да се пишуват мислења или има уште нешто ?
го пцувам овој на моб. што замара и се молам да станам да идам до вц оти ќе ми пукне веќе мочното меурче
Моментално чекам еден важен меил кој би требало или да ме израдува или да ме разочара ... Wish me luck... ..па по малку нервозно си кликам кај стигнам, не дека ќе прочитам нешто,но така нервозничка сум.
Седам на терасата, по пижами, со 2л вода, лап топот и мобилниот до мене. Демек некој ќе ме бара. И манијачам згодни машки примероци
Сега се пие кафе, стото по ред. Се читаат смешки по нетот, се слуша: Ах таа твоја дива и несмасна љубов, те галам дури предиш стуткана во скутот... Фолтин де, Везилке . Се чека на топлата вода, пошто бољерот го исцедиле и тоа е тоа за сега
Се релаксирам од овој ужасно напорен и долг ден со пријатна музика, многу, многу вода и Најлепше Жеље .