Ги разгледувам темите,го местам кабелот за интернет на секое мрдање на лап-топот,и во меѓувреме го гледам документарецот за проф.Стојка Бојковска,зборува за нејзиниот докторат за радовишко говорно подрачје.
Јадам, кажи речи - ручам, ако е ова паниниво ручек И се чудам како може народов толку да се замара со политика и да не знае да си рече - доста. Искрено се чудам.
Читам мислења и постирам, слушам обаезно музика, харам по други интернет портали и така како вртелешка само во круг се вртам со интернетот и пак се враќам на фемина форум.
Многу работи правам во моментов.Вака сеа по ред : -Читам теми на феминава наша златна, и потчкртнувам нешто. -Правам сет на Поливор (ама дали ќе го направам тоа е прашања ) -Јадам чоколада -Читам нешто на Много. -Си манијачам кај Виктор на профил И то.
Си ги масирам стапалата, ме болат од вчера сабајле како ги облеков штиклите дури сега ги соблакам. И се нервирам со оваа српска подршка .. не можам да ги најдам некои букви
Зевам. Незнам дали сум ненаспана или што е проблемот, ама очите ми се затвараат сами. и плус, шмрчкам со носот, мора ли јас да бидам болна во Јуни?
Шетам по темиве барам нешто а до пред малку шетав по бивша Југославија... која технологија седиш покрај оваа мала направа и ти се присакува да си на места каде што си била и со луѓе што ги сакаш и ти се драги... Па така јас тргнав од Мк и се најдов во Србија а таму моите, где си, како си , бакнежи честитки ја истерав на долго и широко Ај си велам додека сум тука да одам и во Црна Гора а таму ме чека моја тета где си сунце моје сјајно, доџи чека те море и твоја обала , доџи моја једина. Дошла би тета мајке ми ал неда ме посао и моја Макединија.Па уште не ми беше доста решив одам и во Босна а таму чека ме мој братанац босанац доџи секо тражи те Сарајево да се мало шетамо и да се мало зезамо ... дошла би брате љуби те сека , ал мора још мало да се чека Ебати технологијата секаде прошетав а не мрднав од местово си оcтанав полни очи празни раце ... Ај озбилна понекогаш знае да биде луда и откачена, девојки вие шетате вака ај да не ни биде мака....
Шетам, шетам секој ден во нова земја сум си.... Инаку додека сум на форумов, барам интересни теми, гледам на кого можам да му помогнам, јадам благо, солено или што и да ми се најде...