Si sedam na forumov citkam po neshto pijam chaj jadam parski si go sreduvam kompjuetrot sliki si gleam nesho an youtube i slusham muzika i na fb sekako
Ноктиве ги лакирам со свежи и весели бои шаренолико пф...мераци, убаини и онака овој период времево ќе биде тмурно, па мора да се внесе малку свежина а ако времето биде такво, не значи дека и човек треба така да се чувствува :geek: ај доста филозофирам, да гледам да не утнам во лакирањево, па после да бидам тмурна
Моментално...пијам цедевита и смрзнувам.Време е да се оддалечам од тастатурава и да грабнам едни чорапчиња
Па 3 начини 1 Гледам фудбалска утакмица , филм или серија и понекад погледнувам тука 2 Слушам некоја добра музика и читам прекрасните мислења на голем дел од форумџиките 3 Смислувам некоја опасна песна се ставам во imaginary world и заедно со моето другарче >>> пееме и се смееме и радост насекаде лееме (Dont tell anybody , or they will think im insane)
^ се изнасмеав иначе,сега си слушам музика,и чачкам низ нетов,и ми заладува моментално како што сум покрај прозор отворен,ептен ме мрзи да станам да земам нешто да се облечам
Додека сум на форумов, слушам музика или гледам тв, обавезно чепкам по фејсбуков, си грицкам нешто, благо, солено, не е битно.. А сега во моментов си се мислам, кога и како ќе се одделам од лап топов и ќе си направам нешто за јадење?
Најчесто учам кога сум приклучена на форумов, па после две три лекции си правам некоја пауза.. Ќе прокоментирам негде, па пак уште две три лекции ... И така. Ајде идам сега уште една лекција имам
Додека сум на форумов, истовремено сум и на ФБ и на слични други ср*ња. Инаку си слушам и музиче. Читкам и пишувам по нешто.