Читам нешто за синдромот на женомразачките и се смеам, посочените од овие „експерти“ у слободно време судбински печатчиња- ги имам и јас, кај мене! Но, не ќе да е до тоа, ама ај цц Мајката! За се да ти била крива бе цц Помешале малку терминологија, т.е многу, но ајде Misogyny/androgyny и све остало..абе тука негде е.. поврзано е ипак... у главата кај нив си има смисла . Зјапајќи у звездите се подзаборавивме цц. Ах, свету ти убав, ах! кога ќе си ме голтнеш и плукнеш на друго местенце цц!
Го пречекувам изгрејсонцето. Научив да уживам во него. Опколена со книги и шолји кафе, мечтаам за парче сон...
Се мислам дали да јадам во оваа касна доба или да мијам заби и да си легнам.. Цревата кркорат, ама газдата(мозокот) вика дека не може. Епа ајде на миење заби..
Куцам по тестатурава,расправаме по чет со другар ми за тетоважи,и успут потпивнувам ладно млеко. А во позадина,ми пеат стари нумери од Џенифер.Л. Човече,која латино заводничка ...соу секси!
Си ги слушам Марун 5 и се клатам од тоа што немам спиено цела вечер. И се прашувам како вака неотспана ќе одам да завршам работа во град . А да одам утре? Ама не, си реков денес.