Си седам насмевната од увце до увце и си се полнам со љубовче преку интернет. Кога не бива на друг начин.
Што можам да правам. Читам мислења во темите кои ме интересираат, давам совети и мислења таму каде што мислам дека треба а и ги посетувам темите каде што знам дека ке се изнасмеам, тоа секако.
Се мочам од страв. Спојлер Па и комшиите баш сега нашле да реновираат. Да ме вадат од памет. http://www.youtube.com/watch?v=P5e134Zw ... r_embedded
Моментално, пијам нес, ја тегнам кожичката околу ноктите (ме фаќа некоја неоснована нервоза ) и наизменично читам на форумов и на Кафе Пауза
Си се занимавам, што да праиш. Испраните теписи, свиткани во ролат, ми служат као митраљез. - SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND! Ratattataa. Изигравам Ал Пачино, Сеќурити, Мааафка, Чак Норис. Ааа, цркнааааааааав. Имам вишок енергијаааааааааааааааааААааАААаААааааааааааааААаААА!
Еве сеа ќе станам да си напраам нес.Дремам на фб,си барам некои теми на фемина за да коментирам и секако да не заборавам да напишам се обидувам да видам кога Елитни Одреди имаат настап тука во Скопје.
Си коментирам нешто, гледам мислења и теми.. нешто ако ме занима многу барам и ги читам сите страни.. то од прилика.. а и увек пуштена ми е музика и ново табче flashscore